Bang & Olufsen center Rotterdam

Meer dan 50 jaar
Bang & Olufsen ervaring

NEEM CONTACT OP
SCROLL NAAR BENEDEN

MEER DAN 50 JAAR B&O ervaring

Welkom bij Bang & Olufsen Center Rotterdam

Bang & Olufsen Center Rotterdam stelt alles op alles, zodat jij de unieke Bang & Olufsen beleving kunt ervaren. De aanschaf van onze exclusieve producten betekent investeren in de hoogste kwaliteit. Daarom houden we ons aan een hoge kwaliteits- en servicestandaard en hechten we aan persoonlijke benadering bijzonder veel waarden.

SKY HIGH

We love quality


Met meer dan 50 jaar Bang & Olufsen ervaring sluiten onze sales-medewerkers aan in het rijtje van expertise en professionaliteit. Martin de Zeeuw, Erwin Voorvelt, Dewey Bakker en Harrie van Dam weten als geen ander welke geluidsvoorziening het beste aansluit bij jouw woning en gehoor te geven aan jouw wensen. We houden van de kwaliteitsstandaard van Bang & Olufsen en willen daarom ook voor jou kwaliteit van het hoogste niveau. Wat jouw vraag of wens ook is, niets is ons te gek.

feels like home

Onze vestiging


De huiselijke setting in onze winkel zorgt ervoor dat onze exclusieve producten volledig tot hun recht komen en we jou van een passend advies kunnen geven. Samen onderzoeken we hoe jouw audiovisuele beleving kan worden geoptimaliseerd. Of je nu komt om een Bang & Olufsen-product te kopen of onze fraaie luidsprekers, televisies en geluidssystemen eens van dichtbij te bekijken, je bent van harte welkom.